Sinterklaas, versieren en ouderraad, verteltassen, sportfeest Kraaiennest

Sinterklaas
Aanstaande maandag is het 5 december en hopen we dat Sinterklaas tijd heeft in zijn drukke agenda om ons te komen bezoeken. De kinderen worden allemaal om 8.15 op school verwacht en gaan naar hun eigen klas. Om 8.30 staan we langs het fietspad en hopen we Sint welkom te kunnen heten, ouders zijn hierbij natuurlijk welkom.

Sinterklaas zal de kinderen van de OB en MB allemaal in de klas bezoeken. De kinderen van de bovenbouw vieren sinterklaas met surprises in de klas. Om 12.00 uur is iedereen vrij.

Morgen, 2-12, mogen ouders van de bovenbouw samen met hun kind tussen 14.30 en 15.00 in de klas de surprises komen bekijken. Er zijn weer prachtige dingen gemaakt!

Versieren en ouderraad
Op dinsdag 6 december gaat de ouderraad de teamkamer in kerstsfeer brengen. Ze beginnen gelijk om 8.30 uur. Wie wil er komen helpen? Alle hulp is welkom, ook als je maar even kan. We verzamelen om 8.30 bij de teamkamer.

Verteltassen
We zijn heel trots op onze verteltassen die we al jaren samen met ouders maken. Gelukkig kunnen we de tassen nu weer uitlenen. De tassen komen na 3 weken weer terug op school en moeten dan worden nagekeken. Dat is een hele klus en fijn om met veel mensen te doen. In de jaarkalender zijn de data terug te vinden waarop we de tassen nakijken. De volgende keer is dat op 13 december. Wie kan er komen helpen? Het duurt een uurtje en is heel gezellig!
We willen iedereen die een verteltas komt terugbrengen, vragen om dat ook echt dan te doen. Vorige keer kwamen er veel tassen in de dagen na de inleverdatum terug. Deze tassen moeten dan tussendoor worden nagekeken.

Ingekomen mededeling:

Wil jij ook gezond het jaar afsluiten? Kom dan naar Sportfeest Kraaiennest op 10 december, van 12:45 tot 15:00, onder metrostation Kraaiennest. Beleef sportieve workshops, sport en spel voor kids, professioneel advies over een gezonde leefstijl: fysiek, mentaal én financieel. Schrijf je in via de link en ontvang een gratis goodiebag met iets sportiefs en lekkers erin https://forms.gle/mhNyNLV5NYttRmBE7

 We nodigen je uit om te komen profiteren van al het aanbod en na afloop te vertrekken met een brede lach. Deelnemers die willen sporten volgen drie bootcamps van elk 20 minuten, onder begeleiding van een lokale professionele sportaanbieder. We sporten in de buitenlucht, gezond voor lichaam en geest! Voor ieder niveau is er uitdagend, leuk en vooral passend aanbod.

Onder de aanwezigen zijn er een lokale fysiotherapeut, diëtist en budgetcoach. Allemaal staan ze klaar om u van advies te voorzien en/of door te verwijzen.

 Met Sportfeest Kraaiennest sluiten we het laatste Sportcontrainer traject feestelijk af. De Sportcontrainer is een mobiele bootcamp locatie waar sportaanbieders op eigen initiatief trainingen en evenementen kunnen organiseren. Hierbij worden ze ondersteund door Team Sportservice Amsterdam. De afgelopen 7 weken hebben sportaanbieders hun eigen groepje buurtbewoners begeleid bij het structureel sporten. We organiseren dit evenement voor de trainers en sporters uit het afgelopen traject én voor buurtbewoners die ook meer willen gaan bewegen. Er staan vijf Sportcontrainers in Zuidoost dus ook bij jou om de hoek. Meer informatie over de Sportcontrainer, voor zowel deelnemer als professional, is te vinden op zuidoostbeweegt.nl/sportcontainer-workouts-2022

Kom ook op 10 december! Verbrand alvast wat calorieën (zodat je met kerst een bordje extra kan eten), leer mensen kennen en vooral have FUN.