studiedag, corona, maakochtend MB, voorjaarsvakantie

Studiedag
Maandag 14 februari heeft het team een studiedag en zijn alle kinderen vrij. Het team gebruikt deze dag voor het bespreken van de voortgang van de kinderen en het schrijven van de verslagmappen. Ook is er tijd voor de verschillende leerteams om te vergaderen.

Corona
De afgelopen weken moesten we veel regelen om zoveel mogelijk het onderwijs door te laten gaan. Veel van de teamleden liepen een besmetting op of moesten thuis blijven omdat eigen kinderen besmet waren. Veel hebben we kunnen opvangen maar helaas niet alles. We hopen dat we de piek ook op school achter de rug hebben en dat we na de voorjaarsvakantie weer gewoon met alle kinderen in de klas zitten. Volgende week is er weer een persco. Als er daar versoepelingen worden aangekondigd die voor school gevolgen hebben dan zullen u daar later over berichten.

Maakochtend MB
Vanmorgen hadden de kinderen van de MB een maakochtend. In kleine groepjes gingen zij met verschillende technieken aan de slag rond het thema “schatten van de aarde”. Op de foto’s kunt u wat van de resultaten zien.

maak mb 10 2 2 copy

maak mb 10 2 3 copy

maak mb 10 2

maak mb 10 2 4

maak mb 10 2 1

maak mb stickers copy

 

Voorjaarsvakantie
De week van 21 februari is het voorjaarsvakantie!