mindful ouderschap, voorjaarsvakantie, brede school, sportdag 17 mei

Dinsdag 18-4
Reminder, morgen kunt u deelnemen aan de workshop mindful ouderschap, zie eerder bericht in Parro. Verzamelen op de Regenboog om 8.30 uur bij Myrna Bosman.

Voorjaarsvakantie
Let op, onze voorjaarsvakantie begint pas op donderdag 27 april en niet al op maandag 24 april! Het schooljaar is dit jaar lang omdat we de laatste zomervakantie periode hebben. We hebben daardoor gekozen voor anderhalve week vakantie nu en een tweede week van 29-5 tm 2-6.

Brede school
Morgen ontvangt u een mail met instructie voor het inschrijven voor het komende en laatste blok van het jaar.

Veel zieken
De laatste weken hebben we helaas te maken met veel ziekteverlof onder de leerkrachten. Naast diegene die te maken hebben met langdurig ziekteverlof, ging er ook een griep rond. We proberen zoveel mogelijk te vervangen doordat collega’s extra dagen komen werken. Helaas lukt dat niet altijd. In dat geval is er bij uitzondering een dag geen school voor een groep. Wat fijn dat u dan met ons meedenkt en vaak zelf opvang weet te regelen.

Sportdag 17 mei
Het duurt nog even maar op woensdag 17 mei hebben we weer met de hele school een sportdag. De onderbouw hier op het schoolplein, de midden- en bovenbouw op de sportvelden van hockeyvereniging Abcoude. Voor deze dag hebben we altijd veel hulp van ouders nodig. Wilt u vast kijken of u ons kunt helpen?