Fijne vakantie, tuin, sportdag

Na deze week nog een hele volle week te hebben gehad, met de juffendag in de OB, de eindtoets voor groep 8 en morgen nog een uitstap naar Artis met de hele BB, is het nu bijna vakantie! We wensen iedereen fijne weken toe en zien elkaar weer terug op maandag 9 mei. 

Tuin, oproep! 
Wat is het heerlijk om zo'n mooi schoolplein te hebben, zeker nu het zulk mooi weer is. We zijn al langere tijd bezig om het plein zo groen en avontuurlijk mogelijk te maken. Dat doen we met een groepje leerkrachten en ouders met groene vingers. Graag zouden we iets meer onderhoud aan het plein en de tuin willen doen dan nu in onze tijd past. Oproepje aan u allemaal, heeft u (met of zonder groene vingers) tijd om af en toe te helpen in de tuin en lekker buiten aan de slag te gaan? Graag horen we van u. U kunt zich aanmelden bij Claudia of Josien. 
Na de meivakantie begint de renovatie van de zandbak en wordt de waterpomp geplaatst, net op tijd voor de zomer! 

Sportdag 
Op woensdag 25 mei heeft de hele school sportdag. De kinderen van de OB op het schoolplein, de MB en BB op de hockeyvereniging van Abcoude. Bij alle activiteiten hebben we begeleiding nodig, veel hulp dus. Kunt u deze ochtend komen helpen, graag! U kunt zich aanmelden bij de groepsleerkracht.