Verteltassen, juffendag MB, tropenmuseum, op tijd, studiedag

Verteltassen

Dinsdag 31 januari is het volgende inlevermoment voor de verteltassen van groep 1.1 en 2.1. De tassen worden gelijk dezelfde dag nagekeken en weer klaar gemaakt voor de volgende uitleen. Wilt u ervoor zorgen dat de tassen echt op dinsdag terug zijn? Ook zoeken we natuurlijk weer hulp voor het nakijken van de tassen tussen 8.30 en 9.30 uur. Kunt u een uurtje meehelpen, daar zijn we heel blij mee!

Juffendag MB 8 februari
De juffen van de middenbouw vieren woensdag 8 februari hun verjaardagen met de kinderen. U ontvangt hierover nog bericht van de leerkrachten.

MB naar tropenmuseum
Op donderdag 9 en vrijdag 10 februari gaan de middenbouw groepen naar het Tropenmuseum voor de tentoonstelling “Sabi Suriname”. In de online kalender kunt u zien wanneer welke groep aan de beurt is. Wilt u meer lezen over de tentoonstelling? https://www.tropenmuseum.nl/nl/zien-en-doen/tentoonstellingen/sabi-suriname

Op tijd
We merken dat voor een aantal ouders en kinderen niet duidelijk is waarom we 8.25 uur aanhouden als laatste moment om binnen te komen. De les begint toch pas om 8.30 uur?
Het is voor kinderen fijn om rustig de dag te beginnen. Je jas ophangen, lunch opbergen en nog wat zeggen tegen vriendjes en vriendinnetjes. Daarna starten kinderen met hun eigen werk.
Als kinderen pas tegen 8.30 uur de klas inkomen is er geen ruimte meer om even “om te schakelen” van thuis naar school.
Fijn dus als iedereen uiterlijk om 8.25 uur binnen is!

Studiedag
Let op woensdag 22 februari is er een studiedag voor het team, alle kinderen zijn dan vrij.