Welkom, gezond eten en trakteren, kalender

Terwijl de kinderen hopelijk nog genoten van hun vakantie, is het team deze week al druk bezig geweest om alles voor te bereiden. Alles is schoongemaakt, opgeruimd en de nieuwe materialen liggen op de kinderen te wachten. Kortom wij zijn uitgerust en klaar voor het nieuwe jaar! 
Maandag verwachten we de kinderen, behalve groep 3, weer op school. De nieuwe derde groepers beginnen op woensdag.  
Komende week kunt u alle dagen in school komen wegbrengen. De leerkrachten zouden het fijn vinden om u allemaal even bij de deur te zien om kennis te maken. 
Vanaf de tweede schoolweek is de organisatie weer zoals voor de vakantie. Op dinsdag en donderdag mag u in school wegbrengen, op maandag, woensdag en vrijdag komen de kinderen via de terrasdeur van hun klas. 

Gezonde voeding 
Met een "vers” nieuwjaar voor de boeg, willen wij u graag weer herinneren aan ons beleid voor gezonde voeding en traktaties. Kinderen mogen 1 kleine traktatie (geen chips of snoep) uitdelen, daar hoeft geen cadeautje bij! Voor meer informatie en tips kunt u terecht via onderstaande link naar onze site: 
gezond eten en trakteren

Kalender 
Dit jaar heeft u geen papieren kalender ontvangen. De kalender op de website is steeds zo actueel mogelijk. Kijkt u regelmatig of er voor u relevante activiteiten zijn? 
kalender

Op naar een mooi schooljaar!