kalender, overblijf, traktaties, inschrijvingen en studiedag

Kalender

Gelukkig lijkt het met de Coronacijfers de goede kant op te gaan. Dat geeft ruimte om voor de kinderen een schoolreisje te organiseren, dat is fijn.  Het kamp voor de MB en BB gaat niet door, hiervoor zijn vervangende activiteiten georganiseerd. In de kalender op onze site ziet u wanneer deze gepland staan.
Het afscheid van groep 2 en 5 gaat wel door op 7 juli.
De eindborrel die gepland stond voor 8 juli zal helaas niet doorgaan. We kunnen dat niet op een veilige manier organiseren. Donderdag 8 wordt een gewone schooldag tot 15.00 uur, ipv 12.00 uur.
De OB en MB willen wel graag afscheid kunnen nemen van de ouders van groep 2 en 5, daar zullen zij u nog over berichten.

Overblijf
De leerkrachten van de MB en BB hebben dit jaar zelf met de kinderen gegeten. Dit was om zo min mogelijk “andere volwassenen” in de school te halen. Nu de Corona regels soepeler worden, vinden wij het verantwoord om de vaste overblijfkrachten weer de hele opvang tussen de middag te laten doen. Dit gaat vanaf komende week in.

Traktaties
In het Corona protocol voor het basisonderwijs was opgenomen dat de kinderen op hun verjaardag niet mogen trakteren in de klas. We hebben dus op andere manieren verjaardagen gevierd. Om het voor alle kinderen gelijk te houden, passen we het beleid voor dit jaar niet meer aan.
Na de zomervakantie willen we onze oude gezonde traktatiebeleid weer oppakken.

Inschrijvingen
Denkt u eraan broertjes en zusjes op tijd aan te melden? Kinderen worden volgens het systeem van de Amsterdamse scholenring geplaatst. Als u op tijd hebt aangemeld hebben broertjes en zusjes voorrang. Als u na de sluitingsdatum aanmeld vervalt die voorrang en is er meestal geen plek meer.
De kinderen geboren tussen 1-1-2018 en 30-4-2018 moeten voor 3 juni worden ingeschreven. Kinderen geboren tussen 1-5-2018 en 31-8-2018 moeten voor 4 november worden ingeschreven.

Studiedag 8 juni
Op 8 juni heeft het team een studiedag. We gebruiken deze dag om dit jaar te evalueren en de plannen voor volgend jaar te bespreken. De kinderen zijn de hele dag  vrij.