Bedankt! - Kalender - Vakantietips 

Alweer de laatste nieuwsbrief van dit vreemde schooljaar. Raar hoor, om af te ronden zonder eindborrel dit jaar. We missen de gezelligheid van iedereen die samen de Regenboog maken. Het contact met u, de ouders, is daar een groot gedeelte van. We zien elkaar nu vluchtig of zelfs helemaal niet bij het brengen en halen van de kinderen. We hopen heel erg dat dat in het komende schooljaar weer kan veranderen.

We zijn heel blij dat we deze laatste weken de kinderen weer bij elkaar in de klas hebben gehad en zagen dat dat de kinderen ook goed deed. We willen u nogmaals heel hartelijk danken voor de ondersteuning die u heeft gegeven bij het thuisonderwijs. Door de fijne samenwerking die we met u hadden, heeft een groot gedeelte van het onderwijs gewoon door kunnen gaan.

Normaal geven wij op de eindborrel ook een cadeautje aan de ouders waar we het hele jaar op kunnen rekenen voor hulp; klassenouders, MR, OR, bibliotheek, stichting overblijf, verteltasgroep, leeshulp, luizenbrigade enzovoorts. Dit jaar doen we dat ook maar digitaal, via deze nieuwsbrief, allemaal heel hartelijk bedankt. Zonder alle ondersteuning van u kunnen we niet, we hopen dat we volgend schooljaar weer op u mogen rekenen!

bedankt dec 2019 mobiel

Namens het hele team: allemaal een mooie vakantie toegewenst, blijf gezond, we zien u graag weer terug in het nieuwe schooljaar.

Schooltijden volgend jaar
De afgelopen weken hebben we met aangepaste schooltijden gewerkt. Na de zomervakantie gaan we terug naar onze gewone schooltijden. Ook de overblijf met de bijbehorende betaling wordt weer opgestart.

Kalender
De kalender voor volgend jaar is af. De kalender is gemaakt als “gewoon” schooljaar met alle activiteiten zoals we die normaal zouden doen. Mochten er nog Corona maatregelen gelden dan zullen sommige activiteiten weer worden aangepast. Op de site kunt u alles informatie vinden. Of een overzicht van vrije dagen

De papieren versie ontvangt u deze week. Controleer regelmatig de kalender op de website, gedurende het jaar zijn er altijd wijzigingen. We zijn nog bezig met het vastleggen van de locatie voor het kamp van groep 8. Kamp groep 8 en schoolreis groep 6 en 7 staan dan ook nog niet in de kalender.

Start nieuw schooljaar
We verwachten aan het einde van de vakantie een nieuw protocol te ontvangen over de regels rond het basisonderwijs. We zullen u in de laatste vakantieweek laten weten hoe de regels eruitzien rond brengen/halen en hygiëne.

Vakantietips
Amsterdam heeft een prachtig activiteitenprogramma voor de kinderen van Amsterdam voor deze zomervakantie. Zeker de moeite waard om eens te bekijken:

Bekijk de vakantietips