sportdag, maakochtend, eindborrel, bijlmerkidsrun

Sportdag

We kijken terug op een heel geslaagde sportdag! De MB en BB op de sportvelden van hockeyvereninging Abcoude en de OB op ons eigen schoolplein. Dank aan alle hulpouders die de dag mede mogelijk maakten.

Maakochtend BB
Twee keer per jaar hebben de kinderen een maakochtend die aansluit bij het thema van de Davinci lessen. Gister was de BB aan de beurt. Hun thema was de "Nieuwe tijd" over de 17e eeuw. In kleine groepjes hebben de kinderen aan verschillende maakactiviteiten meegedaan. Hieronder zijn wat van de resultaten te bekijken.

 maakochtend BB 1

maakochtend BB 2

4b558675 331a 4cb2 95e1 eff317c4661b

eff24766 65e6 4349 819e 45e92528e1d2

maak BB 3

 

Eindborrel
Op donderdag 14 juli kunnen we na 2 jaar afwezigheid, eindelijk weer gezamenlijk het jaar afsluiten met een feestelijke borrel.
Al duurt het nog even zijn we wel al met de organisatie bezig. Vandaar de volgende vraag aan u; welke ouders zouden er op donderdagmiddag willen helpen met het bedenken en voorbereiden van feestelijke hapjes? En wie zou er tijdens de borrel kunnen helpen? U kunt zich vast aanmelden via regenboog.directie@askoscholen.nl we horen het graag!

Reminder studiedag 14 juni
Op dinsdag 14 juni heeft het team een studiedag en zijn alle kinderen vrij!

Bijlmerkidsrun (vanuit het sportloket Zuidoost beweegt)
Ik wil graag twee leuke loopevenementen onder jullie aandacht brengen, waar de leerlingen van jullie school aan mee kunnen doen.

Het eerste loop is de welbekende Gaasperplasrun op 12 juni 2022.

De afstanden voor kinderen zijn 2KM en 1KM.

Inschrijven kan via deze link: https://www.gaasperplasrun.nl/deelnemers/inschrijven/

De tweede loop is de nieuwe Bijlmer Run op 2 juli 2022

Dit is de eerste editie van de halve marathon van Bijlmer. De kinderen kunnen hier meedoen met de 1KM loop. Inschrijving van te voren is niet noodzakelijk. Kijk voor meer informatie op https://bijlmerrun.nl/.