ziekmelden, wel of niet naar school, foto, nieuws uit de MB

Ziekmelden 
Als uw kind ziek is willen wij dat zo snel mogelijk weten. Wij missen anders uw kind en maken ons ongerust. Als een kind is ziek gemeld wordt dit automatisch doorgegeven aan de tussenschoolse opvang. Afmelden bij de brede school moet u zelf doen, actuele nummers hiervoor vindt u in de bevestigingsbrief na inschrijving. 

Meldt uw kind af tussen 8.00 en 8.20 uur door een bericht te sturen naar 06 34312079. We zijn natuurlijk ook bereikbaar op het nummer van school 020-6972176. Wanneer een leerling niet wordt afgemeld, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Wel of niet naar school 
De AJN (jeugdartsen Nederland) heeft samen met het RIVM, 2 beslisbomen ontwikkeld om te bepalen of een leerling naar school mag. Deze beslisbomen gebruiken wij ook. Via onderstaande link kunt u deze bekijken om thuis goed te kunnen beoordelen of uw kind naar school mag. 

0 tot 6 jaar: 
https://ajnjeugdartsen.nl/wp-content/uploads/2020/07/Beslisboom-neusverkouden-kind-0-t_m-6-jaar-toelaten-op-kinderopvang_school_AJN_BOinK_RIVM.pdf.pdf 

7 tm 12 jaar: 
https://www.boink.info/stream/beslisboom-neusverkouden-kind-6-12-jaar-toelaten-op-kinderopvangschoolajnboink.pdf 

Schoolfotograaf 
Maandag 7 september komt onze schoolfotograaf weer op school. De kinderen worden individueel en met de groep gefotografeerd. Ook zullen er broertjes/ zusjes foto’s worden gemaakt. 

Nieuws uit de middenbouw 
Op vrijdag 11 september gaat groep 5 naar de Hortus Botanicus in Amsterdam. De kinderen krijgen daar een les over plantaardig voedsel zoals koffiebonen, bananen. tuinkruiden maar ook over andere materialen die de natuur ons geeft, zoals rubber. 
In de tuin volgen zij in groepjes een speurtocht en ze zijn rond 12.15 uur zeker terug. Voor kinderen die tussen de middag naar huis gaan kan het dus zijn dat ze iets later dan 12 uur terug op school zijn.  

Deze week zijn de 3e groepers weer even een middag terug in 'hun oude klas'. Per klas hebben we daar met de onderbouw een middag voor uitgekozen en dit blijft wekelijks zo tot de herfstvakantie. De kinderen kunnen dan weer lekker spelen met de vriendjes en vriendinnetjes van de onderbouw. 

En voor de kalender: op maandag 5 oktober gaat groep 5 in de ochtend naar de openbare bieb in Reigersbos. Het is dan Kinderboekenweek en de kinderen zullen daar weer met veel leuke boeken en opdrachten aan de slag gaan. Ze zijn gewoon om 11 uur weer terug op school.