Lente, zelftesten, studiedag en pasen

Lente
Wat een prachtige lenteweken hebben we gehad. De kinderen kunnen de buitenruimte weer veel beter gebruiken. De hele school stond in het teken van de lentekriebelweek. De kleuters gingen naar de kinderboerderij en hadden deze week lentewandeling in de buurt. Ook kan er goed naar lentebollen rond het schoolplein worden gezocht. De kinderen van de midden- en bovenbouw kunnen de werkplekken buiten ook weer goed gebruiken. Volgende maand wordt onze zandbak opgeknapt en krijgen we een prachtige waterpomp op het plein waar de kinderen mee kunnen spelen. Ook komt er bij de groepen 1.1/ 1.2 en 2.1/2.2 een groot schaduwdoek zodat de kinderen als het straks warmer wordt, ook buiten in de schaduw kunnen werken.

kinderboerderij1 kinderboerderij 2

Corona zelftesten
Gelukkig zijn veel van de Coronaregels afgeschaft. De regel om 2 x per week preventief te testen voor de groepen 6 tm 8 is daarmee ook vervallen. Het advies om te testen bij klachten geldt natuurlijk nog steeds. Bij een positieve test is er een quarantaine plicht van 5 dagen en 24 uur klachtenvrij.
We hebben nog een ruime hoeveelheid zelftesten op school. Heeft u nog testen nodig, dan kunt u deze aan de leerkracht vragen. Ook kinderen van groep 1 tm 5 mogen testen op school vragen.

Studiedag en Pasen
Woensdag 13 april vieren we Pasen op school met een Paasbruch. Op donderdag 14 april hebben we een studiedag van ons bestuur de ASKO, de kinderen zijn dan vrij. Vrijdag 15 april tm maandag 18 april is het Paasweekend en zijn de kinderen ook vrij.