Plein, online kalender, Corona, afscheid juf Els, Afscheid en Welkom

Plein 
Afgelopen anderhalve week werd er hard op het schoolplein gewerkt aan de zandbak met waterpomp en een zonnedoek. Al langere tijd zijn wij bezig om de buitenruimte steeds beter in te richten en een waterpomp op het plein was daarbij een grote wens. Heerlijk voor de kinderen om straks met water te kunnen spelen. Bij natuurlijk spel hoort ook vies worden, natte sokken en moddervlekken kunnen dus wel eens voorkomen. 
Om meer schaduwplekken te maken zodat de kinderen lekker buiten kunnen werken, is er een prachtig doek geplaatst bij groep 1.1 en 1.2. De andere groepen volgen binnenkort. 
In het nieuwe jaar zullen we u bijpraten over alle plannen die we hebben met leren en spelen in de buitenlucht. 

Online kalender 
U bent gewend om van ons een papieren versie van de jaarkalender te ontvangen. Met ingang van komend jaar zullen we dat niet meer doen. We hebben gemerkt dat er verwarring ontstaat wanneer er in het jaar wijzigingen optreden. De kalender via onze website is steeds up-to-date en zorgt dus voor minder misverstanden. In elke nieuwsbrief zal de link naar de online kalender staan. We zijn nu hard bezig om alle kalenderinformatie voor volgend jaar in te voeren. 

Corona  
Helaas neemt het aantal Corona besmettingen weer toe en zijn er deze week kinderen en een juf in quarantaine. We hebben testen uitgedeeld en vragen u om goed op klachten (moe, hoofdpijn, hoesten) van uw kinderen te letten. 

Afscheid juf Els 
We nemen afscheid van juf Els die dit jaar met kleuters buiten de klas heeft gewerkt. We zijn Els heel dankbaar voor haar inzet. Els gaat volgend jaar op een andere ASKO school extra taalonderwijs bieden aan kleuters. 

Afscheid oudste kleuters, groep 5 en groep 8 
Komende week staat in het teken van afscheid en welkom. Op woensdag nemen de juffen afscheid van groep 2 en 5, groep 1 en 3 en 4 zijn dan vrij.  
Aanstaande maandag is de afscheidsavond van groep 8 waar we de eindfilm presenteren.  
Dinsdagochtend gaan alle kinderen op bezoek in hun nieuwe klas om met elkaar kennis te maken.