fijne vakantie, kalender, zomeractiviteiten

Fijne vakantie

En zo komen we aan het einde van het schooljaar. Helaas werd het ook weer een ander soort jaar waarin we toch weer een lange lockdown kregen. We zijn heel blij met de samenwerking met jullie, de ouders. Er kwamen ineens veel schoolse zaken bij jullie terecht. Dat ging heel prettig, dank daarvoor. De meeste kinderen zijn dan ook goed bijgebleven met hun schoolwerk en konden gewoon weer verder toen de school weer open ging.

Het kabinet heeft veel extra geld vrijgemaakt voor het onderwijs om kinderen die wel last hebben gehad van de lockdown extra te kunnen ondersteunen. We zijn de afgelopen weken druk bezig geweest om daar goede plannen voor te schrijven. De plannen zijn inmiddels door de hele MR goedgekeurd. We hebben hierdoor volgend jaar vooral veel mogelijkheden om kinderen extra individueel of in kleine groepjes te ondersteunen.

Eerder dit jaar namen we een tevredenheidsenquête af onder zowel de ouders als de kinderen van groep 5 tm 8. Er kwamen resultaten uit waar we trots op zijn en natuurlijk ook wat kritische punten om over na te denken. We zullen aan het begin van volgend jaar een nieuwsbrief over de resultaten met jullie delen.

We verwachten aan het einde van de vakantie een nieuwe protocol basisonderwijs met daarin de actuele richtlijnen rond Corona. We zullen u dan een mail sturen met een update van afspraken.

Voor nu eerst allemaal een hele fijne vakantie en tot maandag 23 augustus!

Kalender
Deze week kregen alle oudsten kinderen van het gezin een kalender voor komend jaar mee. Zoveel mogelijk belangrijke activiteiten staan daar al in. Natuurlijk zullen er komend jaar wijzigingen of aanvullingen zijn. Houd dus voor de actuele kalender altijd de website in de gaten.

Activiteiten voor de vakantie
*In de OBA wordt Midzomer Mokum georganiseerd. Tussen 10 juli en 22 augustus worden er voor kinderen van 4 tm 16 jaar allemaal leuke (gratis) activiteiten georganiseerd. Kijk voor meer informatie op oba.nl/midzomer

*Voor alle meisjes in Amsterdam Zuidoost, tussen de 8-18 jaar, organiseren we deze zomer Midzomer Mokum Meiden! Wil je samen met je vriendinnen een leuke, sportieve en vooral gezellige zomervakantie? Meer info of aanmelden? Bel of app naar 06-16 58 74 64 of mail naar midzomermokummeiden@teamsportservice.nl

 WORKSHOPS: Zelfverdediging, Baseball 5, Dans, Zingen en muziek maken, Graffiti, Vloggen en nog veel meer!