Ouder- en Kindteam op de basisschool

OuderkindteamHeb je vragen over de opvoeding of het opgroeien van je kind? Of heb je zorgen over de situatie thuis of op school? In Amsterdam is aan iedere school een Ouder- en Kind Adviseur verbonden uit het Ouder Kind Team in de wijk. Professionals van het Ouder- en Kindteam zijn onafhankelijk van school. Vragen kunnen gaan over je kind (bijvoorbeeld eten, slapen, pesten, druk of juist teruggetrokken gedrag), de gezinssituatie (denk aan ruzie, scheiding, verlies) of ouderschap.

Wil je informatie en advies, een gesprek, of begeleiding van een jeugdpsycholoog, jeugdarts of jeugdverpleegkundige? Ben je op zoek naar een training voor kinderen of ouders? Wil je een aanvraag doen bij het Jeugdfonds sport of het Jongerencultuurfonds?

Afspreken met de Ouder en Kind Adviseur kan op school, in de wijk of thuis.

Adviseur op school

Myrna Bosman is de Ouder en Kind Adviseur voor onze school. Zij werkt van maandag tot en met donderdag en is meestal op dinsdag bij ons op school. Je kunt een afspraak met haar maken door haar aan te spreken, te bellen, te mailen of een bericht te sturen via sms of WhatsApp.

foto Myrna bosman

Telefoonnummer: 06 33315366
Email: m.bosman@oktamsterdam.nl
www.oktamsterdam.nl