stedelijke vernieuwing, kalender, mooi weer, activiteiten van Robin Hoed

Stedelijke vernieuwing
De gemeente is bezig met de voorbereidingen voor het opnieuw vormgeven van het deel van de wijk waar de Regenboog in ligt. Dit kan voor ons op termijn veranderingen met zich meebrengen. In het voorstel zoals dat er nu ligt komt er op de plek waar nu de Ster staat een nieuw gebouw waar 2 scholen in worden gehuisvest. De Regenboog aan de ene kant en de Ster/ Mobiel aan de andere kant, gescheiden door een tussenmuur. Er is zeker geen sprake van een fusie, het gaat slechts om het delen van het gebouw en enkele voorzieningen. Op de plek waar de Regenboog nu ligt komen volgens het plan eengezinswoningen.
Dat wij misschien ons gebouw en vooral onze fijne groene buitenruimte moeten verlaten gaat ons aan het hart. De afgelopen jaren is er heel veel geïnvesteerd in de buitenruimte en de kinderen en het team maken er met veel plezier gebruik van.
De plannen zijn nog niet concreet en ons bestuur is nauw betrokken bij deze voorbereidingsfase. Als er meer nieuws is dan laten we u dat natuurlijk weten.

Kalender
De jaarplanner voor volgend jaar is in afrondende fase. De MR krijgt binnenkort een overzicht van de vakanties en overige vrije momenten. Wanneer zij instemmen, zullen we de kalender zo snel mogelijk met u delen via de website.

Mooi weer
Volgende week wordt het (eindelijk) mooi weer. Ons schoolgebouw wordt altijd snel warm. We passen ons ritme aan aan de warmte. Kinderen kunnen tussendoor water drinken en we zoeken buiten graag de schaduw op. Wilt u ervoor zorgen dat de kinderen al ingesmeerd zijn als ze naar school komen?

Nieuws van Robin Hoed
Het leukste ZOMERPASPOORT van Amsterdam Zuidoost komt eraan!
Van 3 tot 6 juli 2024 kunnen de kinderen sportieve, creatieve en avontuurlijke zomeractiviteiten ondernemen. Deelname is gratis!

Hoe werkt een zomerpaspoort?

Het Zomerpaspoort is een gratis, klein papieren boekje. Er staan leuke activiteiten in die je van 3 tot 6 juli 2024 kan doen. Na afloop van iedere activiteit krijgen kinderen een stempel in hun zomerpaspoort.


Via de ophaallocatie’s OBA Reigersbos, Bijlmer en Ganzenhoef. 

Kinderen kunnen een gratis Zomerpaspoort ophalen bij verschillende ophaallocaties zoals in OBA’s.


ZomerPaspoort
Op vertoon van het boekje kan je gratis meedoen met verschillende activiteiten in Amsterdam Zuidoost. Doe je mee?

De zomeractiviteiten zijn ingedeeld in vijf werelden; Sportwereld, Natuurwereld, Creatieve wereld, Ontdekwereld en Smulwereld 

Meer info via de website: https://www.robinhoedamsterdam.nl/zomerpaspoort