juffendag, plein, brede school, ziek

Juffendag
Op 24 april vieren we (voor het eerst met de hele school ) met alle juffen tegelijk onze verjaardagen op juffendag. We maken er samen een feestelijke dag van.
Het thema is dit jaar Olympische Spelen. De kinderen mogen in dit thema verkleed naar school komen. Er is een kleine traktatie dus neem ook gewoon je pauzehapje mee. De dag eindigt gewoon om 12.30 uur
Cadeautjes zijn niet nodig!

Schoolplein
Op het schoolplein hebben we oude autobanden liggen waar de kinderen graag mee spelen. In de afgelopen tijd zijn er een aantal verdwenen en die worden erg gemist! We zijn dus op zoek naar nieuwe, oude autobanden. Kunt u ons hieraan helpen?

Brede school
Komende week is de laatste week van het laatste blok van de brede school. U bent welkom om het laatste kwartier bij de les te komen kijken.
Binnenkort volgt de informatie voor het laatste blok van dit jaar.

Zieke collega’s
Meester Nick is afgelopen week flink ziek geweest. Het zal nog even duren voordat hij voldoende hersteld is om weer aan het werk te gaan. Komende week zal hij er zeker nog niet zijn. Soms zullen leerkrachten wel gaan gymen met hun groep, gymkleren mee naar school dus.
Wilan, juf van de bovenbouw, is helaas ook ziek. We zijn druk bezig geweest om voor vervanging te zorgen zodat het onderwijs aan de kinderen goed kan doorlopen. Dat is geen eenvoudige opgave in deze tijd. Er zijn geen invallers beschikbaar, een oplossing moet dus van binnen de school komen. Doordat collega’s bereid zijn in te springen, hebben we voor de komende weken de invulling bijna helemaal rond gekregen. Dank aan het team voor het samen oplossen!
Veel beterschap voor de collega’s waarvan we zeker weten hun binnenkort volledig hersteld weer terug te zien!

Zwemles
De Koninklijke Amsterdamsche Zwemclub 1870 wil samen met de gemeente Amsterdam er voor zorgen dat 95% van de kinderen van Amsterdam-Zuidoost en Oost na de basisschool kan zwemmen èn zwemveilig is. Bij  de Koninklijke Amsterdamsche Zwemclub 1870  geven we les volgens de Zwem-ABC methode. De lessen zijn op woensdag- en zondagmiddag in het Bijlmer Sportcentrum en er is op dit moment geen wachtlijst. Het eerstvolgende instroommoment voor nieuwe leden is op woensdag 8 mei en zondag 12 mei. Schrijf u nu in en reserveer een plek voor uw zoon of dochter, leszwemmen@konaz.nl