Team, eindpicknick en kalender

De laatste gezellige en drukke weken van het jaar zijn aangebroken. Voor sommige een moment van afscheid nemen van hun groep, voor anderen vooruitkijken naar nieuwe kinderen die erbij komen. Vanmiddag krijgen alle kinderen te horen in welke groep ze zijn ingedeeld, u ontvangt daar een apart bericht over. Op dinsdagochtend 18 juli gaan alle kinderen op bezoek in hun nieuwe klas om alvast met elkaar en de leerkracht kennis te maken.

Van de bouw zelf ontvangt u bericht over de afscheidsmomenten die in de laatste schoolweek plaatsvinden.

Team
We zijn heel blij dat we in deze tijd van leerkrachtentekort, het team voor volgend jaar compleet hebben. We hebben een nieuwe ervaren collega, Nikie, gevonden voor in de onderbouw, zij zal 4 dagen per week in groep 1.2 aan het werk gaan. Welkom Nikie, we zijn blij dat je op de Regenboog komt werken!
 In groep 3.3 bij Wilan, zal Naomi het hele jaar haar LIO stage op maandag en dinsdag komen doen. De LIO stage is de laatste fase van de opleiding. Naomi is al eerder als stagiaire op de Regenboog geweest.
Rob stelt zijn pensioen nog een jaar uit en blijft ook volgend jaar samen met Josien als duo-directeur aan het werk. We hoeven dus gelukkig nog geen afscheid te nemen.

Eindpicknick
Donderdag 20 juli is de laatste schooldag. We willen het jaar graag met z’n allen afsluiten tussen . We doen dat met grote een picknick voor de hele school op het schoolplein. We vragen aan iedereen om een kleedje mee te nemen en wat lekkers voor de borrel. Meer informatie volgt zeer binnenkort.

Kalender
De kalender voor volgend jaar is bijna klaar en we zal de komende tijd op de website verschijnen. Een overzicht van alle vrije momenten is inmiddels al te vinden op de site. https://www.regenboogamsterdam.net/praktisch/vakanties-en-vrije-dagen