studiedag, sportdag, kalender

Studiedag
Donderdag 13 juni heeft het team een studiedag en zijn alle kinderen vrij. We gebruiken deze dag om onze plannen van het afgelopen jaar te evalueren. Daarna vertalen we de evaluatie naar het nieuwe schooljaarplan. Dit plan wordt aan het begin van het schooljaar met de MR besproken.

Sportdag
Deze week hadden we onze jaarlijkse sportdag. De kinderen van de onderbouw op school en de midden- en bovenbouw op de “officiële” sportvelden van hockeyvereniging Abcoude. We hebben de kinderen met veel enthousiasme de verschillende sportonderdelen zien uitvoeren. Dank aan alle ouders die deze dag mogelijk hebben gemaakt door een onderdeel te begeleiden. Dank ook aan Nick en zijn twee stagiaires voor de organisatie van de sportdag in Abcoude.
Omdat we onze sportdag belangrijk vinden en zien dat de kinderen er veel plezier aan beleven, organiseren we deze al vele jaren.  
Regelmatig krijgen we de vraag waarom de Regenboog niet meedoet met de koningsspelen, dat komt ook door het belang dat wij hechten aan de sportdag. Beide dagen organiseren is niet haalbaar en dan vinden we deze dag waarin sport serieus wordt gepromoot, belangrijker en leuker dan een spelletjesdag.

Kalender 2024-2025
We zijn hard bezig met de kalender voor volgend jaar. Zodra we het overzicht van vrije dagen af hebben, overleggen we dat met de MR en zullen dat daarna met u communiceren zodat u ver vooruit kunt plannen.