afscheid, picknick, kalender

De laatste twee weken van het schooljaar breken aan. Voor groep 2 en groep 5 een tijd van afscheid nemen van je vertrouwde klas, voor groep 8 het afscheid van de Regenboog. Op maandag 15 juli zwaaien we om 12.00 uur met de hele school de kinderen van groep 8 uit.
In de avond nemen we met het team afscheid van groep 8 en hun ouders met de vertoning van een prachtige afscheidsfilm waarin alle kinderen zichzelf presenteren.
Op woensdag 17 juli neemt de onderbouw afscheid van groep 2 en de middenbouw van groep 5.

Kinderen die van bouw wisselen, gaan deze weken al even in hun nieuwe klas kijken en kennismaken met hun nieuwe juf. Op dinsdag 16 juli is ons wisselmoment, de kinderen gaan allemaal tegelijk in hun nieuwe groep kennismaken. Ze krijgen dan ook een informatieboekje van hun nieuwe bouw.

Afsluitende picknick
Wegens groot succes vorig jaar, dit jaar op herhaling! Donderdag 18 juli is de laatste schooldag. We sluiten het jaar dan graag met z’n allen af, we doen dat met een picknick vanaf 17.15 uur met de hele school op het schoolplein. We vragen aan iedereen om een kleedje mee te nemen en wat lekkers voor de borrel, om te kunnen delen met een aantal anderen.
Wij zorgen voor limonade en wat lekkers voor de kinderen en een gezellig muziekje. Komt u ook?
We hopen natuurlijk dat het dan mooi weer is.

Kalender 2024-2025
De komende dagen vullen we de jaaragenda die u op onze site kunt vinden. Vakanties, studiedagen en vrije onderbouw dagen, staan inmiddels online.
https://www.regenboogamsterdam.net/agenda