organisatie donderdag 21 en vrijdag 22 december, oproep ouderborrel

Kersteditie

Na de gezellige chaos die Sinterklaas met zich meebrengt, is het nu heerlijk rustig in de school. Overal hangen lichtjes en de kinderen zijn veel aan het knutselen voor Kerst. In de hal zijn prachtige winterlandschappen en een kerststal. In deze nieuwsbrief vindt u allemaal informatie over de kerstvieringen volgende week.

Menulijst kerstdiner
Bij alle klassen hangen de intekenlijsten voor het kerstdiner. Van de leerkracht heeft u hier informatie over ontvangen.

Donderdag 21 december
*OB, kinderen nemen ’s morgens een lege plastic zak mee naar school om alle kerstknutsels mee naar huis te kunnen nemen.
*MB+BB, alle kinderen nemen ’s morgens een bord, een beker, een bakje en bestek mee naar school in een plastic zak. Zet u er een naam op?

Kerstoptreden hele school
Donderdagochtend 21 december, is er een kerstoptreden voor alle ouders. Er wordt muziek gemaakt en gedanst. U bent van harte welkom om hier bij te zijn. Het optreden is in de grote gymzaal, u kunt naar binnen tussen 11.05 en 11.15 uur. Het optreden begint om 11.15 dus we vragen u om echt voor die tijd binnen te zijn!
Na het optreden gaan de kinderen terug naar de klas om vandaaruit naar huis te gaan, de kinderen zijn allemaal om 12.00 uur vrij.

Kerstdiner
Donderdagavond hebben we in alle klassen een kerstdiner. We gaan gezellig met elkaar eten en iedereen mag zijn of haar mooiste kleren aan.
De deur gaat open om 17.15 uur, u kunt uw kind dan naar de klas brengen en het gemaakte eten (of drinken) afgeven bij de juf. Let op, we kunnen op school geen eten opwarmen dus wilt u dat thuis doen? Het kerstdiner is om 18.30 afgelopen, u kunt uw zoon of dochter dan weer bij de klas komen ophalen.

Kerstborrel voor de ouders
Tijdens het kerstdiner organiseert de ouderraad een borrel voor de ouders in de teamkamer, zie hieronder de uitnodiging van de ouderraad:

Beste ouders en verzorgers,

De ouderraad zorgt ook dit jaar weer voor een gezellig versierde teamkamer waar de ouders kunnen wachten tijdens het kerstdiner van de kinderen. Uiteraard doen we dit onder genot van een hapje en drankje. De school en de ouderraad zorgen dat er wat te drinken en te knabbelen is. Om het extra feestelijk te maken, vragen wij u om ook iets lekkers mee te nemen. Iets extra’s van het gerecht dat uw kind meeneemt naar de klas bijvoorbeeld.
Neemt u, net als de kinderen een eigen glas en bordje naar de ouderborrel mee? Dat spaart een hoop afval uit!

We vinden het gezellig om iedereen de 21e te zien!
Groetjes namens de ouderraad van de Regenboog

Vrijdag 22 december
Op deze laatste ochtend voor de kerstvakantie is er in alle groepen een gezellige spelletjesochtend. Spelletjes en speelgoed mogen van thuis worden meegebracht. Liever geen elektronisch speelgoed/ spelletjes maar iets waar goed mee kan worden samengespeeld! Kinderen van de MB en BB graag een extra tas mee voor het mee naar huis nemen van knutsels.
Om 12.00 uur begint de kerstvakantie en zijn alle kinderen vrij!