Luisterjuf

Als er iets is waar je mee zit is het prettig als er iemand is aan wie je je verhaal kwijt kunt. Soms zijn er dingen die een kind liever met iemand anders bespreekt dan de eigen juf of meester. Zij kunnen dan een afspraak maken met Ingrid Lemereis, onze 'luisterjuf'. Kinderen kunnen in vertrouwen hun verhaal aan haar vertellen.

Ook voor ouders is er op school een luisterend oor. Wilt u als ouders iets weten of overleggen met betrekking tot school, dan is er een ouder met wie u contact kunt opnemen. Hieronder stelt Sergio Donk zich aan u voor.

"Een ouder zijn en tegelijkertijd een parttime/vaste baan hebben is ingewikkeld genoeg. Dan gaan de kinderen op een bepaald moment naar school en heb je af en toe vragen aan de school en/of informatie nodig die er ontbreekt of die je juist bevestigd wilt hebben. Tegelijkertijd zijn het vragen en/of informatie die net niet belangrijk genoeg zijn om een brief te schrijven, maar ook niet zo dringend genoeg om een paar uurtjes vrij te nemen van het werk om het met de school(leiding) te bespreken. Voor deze onderwerpen/vragen ben ik gevraagd om de ouders te helpen en om ze het juiste advies te geven. "Ouders voor ouders" is een belangrijk onderdeel van de school om jou en je kind verder op weg te helpen en van de juiste informatie te voorzien. Heb je vragen? Dan sta ik voor je klaar."

Mailadres Sergio Donk: donksergio@hotmail.com

Klachten

Mocht u een klacht hebben gaat u dan naar de pagina 'Klachten' op de website van ASKO scholen.nl.